Camouflagetherapie

Huidoneffenheden verminderen met camouflagetherapie

Heb je last van huidoneffenheden waar je graag wat aan zou willen laten doen? Wil je graag weer een egalere huid hebben zoals voorheen? Kom dan eens langs bij NVB huidzorg. Door oprecht en met aandacht naar jouw persoonlijke situatie te kijken, helpen we jou om huidoneffenheden te verminderen met behulp van camouflagetherapie. Bij NVB huidzorg kan camouflagetherapie bestaan uit diverse behandelingen, waaronder peelings, dermapen behandelingen, lasertherapie en het inzetten van Oxygenetix foundations. Camouflagetherapie kan ingezet voor diverse indicaties, zoals:

  • Verwijdde bloedvaatjes / couperose
  • Pigmentvlekken
  • Melasma
  • Acne
  • Rosacea
  • Pigmentvlekken
  • Vitiligo
  • Wijnvlekken
  • (Acne)-littekens
  • Brandwonden

Peelings en dermapen behandelingen

Peelings en dermapen behandelingen zorgen ervoor dat de celvernieuwing in de huid wordt gestimuleerd. Hierdoor worden er nieuwe en gezonde cellen aangemaakt en worden de dode huidcellen verwijderd. Huidoneffenheden zullen verminderen en de huid ziet er weer frisser en egaler uit. Daarnaast wordt de collageen- en elastineproductie gestimuleerd waardoor littekens zullen vervagen en verminderen. Afhankelijk van de huidklacht wordt er bepaald welke behandeling het meest geschikt is voor de huid.

Lasertherapie

Met behulp van lasertherapie kunnen diverse huidoneffenheden effectief verwijderd worden, waaronder couperose en pigmentvlekken. Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de krachtige GentleMax Pro laser. De GentleMax Pro is wereldwijd de meest krachtige laser die er beschikbaar is.  

Laserbehandeling

Oxygenetix Foundations

Met behulp van foundations van Oxygenetix kunnen huidoneffenheden gecamoufleerd worden. Oxygenetix is speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. De foundations sluiten de huid niet af en bevatten unieke ingrediënten met een kalmerende, herstellende en anti-bacteriële werking op de huid. De huidverbeterende foundations zijn hierdoor geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor een huid met klachten zoals acne of rosacea. Daarnaast kunnen de foundations ingezet worden na het uitvoeren van cosmetische behandelingen aangezien de kalmerende ingrediënten in de foundations ervoor zorgen dat de ‘down-time’ aanzienlijk wordt verkort. Oxygenetix foundations zijn beschikbaar in 14 verschillende kleuren. De foundations bevatten geen olie en parfum en zijn daarnaast hypoallergeen en waterbestendig. Door de SPF30 wordt de huid tevens voorzien van een bescherming tegen UV-straling.

Resultaten camouflagetherapie

me-line spots resultaat ouderdomsvlekken verwijderen
resultaat me-line pigmentvlekken verwijderen

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor camouflagetherapie dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met camouflagetherapie? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je behandelen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in