Chemische peeling

Chemische peeling

Chemische peeling in Breda door een ervaren huidtherapeut bij NVB huidzorg!

Heb je last van onzuiverheden of oneffenheden op je gezicht en wil je een gladdere en gezonder uitziende huid? Kies dan voor een gezichtsbehandeling in Breda bij NVB huidzorg. We maken gebruik van veel verschillende chemische peelings. Denk aan milde peelings op basis van amandelzuur of salicylzuur tot aan sterke TCA peelings. Met behulp van onze peelings kunnen we diverse huidklachten behandelen, waaronder:

chemische peeling breda

Chemische peeling: wat is het?

Een chemische peeling bestaat uit zuren. Na het aanbrengen van de chemische peeling worden de dode huidcellen verweekt waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe en gezonde huidcellen aan te maken. Hierdoor zullen onzuiverheden, vlekjes en andere oneffenheden verminderen. De sterkere TCA peelings zijn daarnaast in staat om de huidstructuur gladder te maken waardoor fijne lijntjes en littekens zullen verminderen. Er zijn veel verschillende soorten zuren met ieder unieke eigenschappen. Je kunt hierbij kiezen voor een gezichtspeeling of juist voor een peeling op het lichaam. De huidtherapeut bepaalt welke chemische peeling geschikt is afhankelijk van het huidtype, de huidconditie en de wensen. Bij NVB huidzorg categoriseren we de peelings in 3 subklassen, namelijk: mild, medium en sterk. Hoe dieper de peeling in de huid komt, des te sterker wordt deze gecategoriseerd. Bij NVB huidzorg maken we gebruik van peelings van hoogwaardige merken. Denk hierbij aan Dermaceutic, Renophase, Theraderm, Lira Clinical en Toskani.

aantal behandelingen en interval

Voor een optimaal resultaat wordt een kuurverband geadviseerd. Het aantal behandeling hangt volledig af van het huidtype, de huidklacht en de gekozen peeling. Milde en medium peelings worden meestal in een kuur van 6 behandelingen geadviseerd met een interval van 2-4 weken. Sterke peelings worden meestal in een kuur van 1 tot 4 behandelingen uitgevoerd met een interval van 4-12 weken. Daarnaast kunnen er voor een chemische peeling gezicht minder behandelingen nodig zijn dan voor het lichaam. 

Prijzen chemische peeling

Reinigingsbehandeling:  €65,-

Milde peelings:  €77,-

Medium peelings:  €90,-

Sterke peelings (TCA 12%/15%/18%):  €135,-

70% vitamine C peeling:  €95,-
Glow Facial basis: Gluconolactone + Mandelic + 70% vitamine C peeling:  €125,-

Intense Glow Facial: combinatie 70% vitamine C peeling + dermapen:  €175,-

Chemische peeling lichaam: vanaf €90,-

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor acnetherapie en/of camouflagetherapie dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een chemische peeling behandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Kies voor een gezichtsbehandeling in Breda die wordt uitgevoerd door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in