Home

HUIDVERZORGING VAN HOGE KWALITEIT

Geselecteerd door gediplomeerde huidtherapeuten

✓ WEBSHOP voor Nederland en België

✓ GRATIS VERZENDING binnen Nederland

✓ BEZORGING binnen 1-3 werkdagen

Meest verkochte producten

NVB huidzorg

✓  Huidtherapie en laserbehandelingen
✓  webshop in medische huidverzorgingsproducten

“Ik geloof er als eigenaresse en erkende huidtherapeut van NVB huidzorg in dat er voor nagenoeg alle huidproblemen een oplossing is. Door oprecht en met aandacht naar jouw persoonlijke situatie te kijken, help ik jou om huidklachten aan te pakken. Dit doe ik met behulp van medisch-cosmetische behandelingen, laserbehandelingen en het inzetten van kwalitatieve huidverzorgingsproducten”.

Huidtherapeut NVB huidzorg huidtherapie en laserpraktijk
5/5

M. van Merrienboer

“NVB huidzorg is duidelijk een specialiste in haar vakgebied. De behandeling wordt op een professionele manier uitgevoerd. Er worden waardevolle tips gegeven over de verzorging van de huid en de geadviseerde producten geven een positief verschil. En in de kliniek hangt een fijne sfeer, waardoor makkelijk de gesprekken voorlopen en geen oordelen worden gegeven. Verder is er een hoge hygiënisch kwaliteit”

5/5

A. de Bree

“Al langer op zoek naar een professioneel iemand voor mijn huidklacht. Nadie is echt een topper, ze neemt echt de tijd voor je en luisterde goed naar wat ik wilde. Ik kom zeker terug!”

5/5

G. Heezen

“Ik heb via de online huidanalyse een professioneel advies gekregen voor irritatie onder mijn oogleden. Op basis hiervan heb ik de producten in de webshop besteld. Erg duidelijke webshop en prima levering. Ik merk dat het nu langzaam beter wordt dus helemaal top!!”