Huidklachten

HUIdklachten behandelen bij NVB huidzorg

Heb je al langer last van huidklachten? Wil je hier graag wat aan laten doen maar weet je niet precies hoe? Dan heeft NVB huidzorg de oplossing voor jou!
NVB huidzorg is een praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen in Breda. 

Door oprecht en met aandacht naar jouw persoonlijke situatie te kijken, helpen we jou om huidklachten te verminderen. Dit doen we met behulp van medisch-cosmetische behandelingen, laserbehandelingen en kwalitatieve huidverzorgingsproducten. De behandelingen worden uitgevoerd door een erkende huidtherapeut. 

Huidtherapeut NVB huidzorg huidtherapie en laserpraktijk

Voor welke huidklachten kun je bij NVB huidzorg terecht?

Bij NVB huidzorg kun je terecht voor diverse huidklachten.

Acne

Acne is een huidaandoening die betrekking heeft op de talgklieren. Hierbij zijn er mee-eters, puistjes, papels en ontstekingen zichtbaar. 
Meer lezen »

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn licht- tot donkerbruine vlekken die ontstaan door een overproductie van melanine (pigment) in de huid. DIt kan verschillende oorzaken hebben. 
Meer lezen »

Couperose

Couperose kenmerkt zich door een netwerk aan verwijde rode, paarse of blauwe bloedvaatjes welke zichtbaar zijn in het gezicht.
Meer lezen »

Rosacea

Rosacea is een veelvoorkomende huidaandoening die verward kan worden met acne. Bij rosacea is er sprake van roodheden in het gezicht. Hierbij kunnen ook puistjes en papels zichtbaar zijn. 
Meer lezen »

Rimpels / huidveroudering

Tijdens het huidverouderingsproces neemt het collageen en elastine in de huid af. Hierdoor ontstaan uiteindelijk rimpels en huidverslapping.
Meer lezen »

Fibromen / ouderdomswratten

Fibromen en ouderdomswratten zijn veelvoorkomende huidaandoeningen. Hierbij is er sprake van goedaardige licht- tot donkerbruine gezwellen van bindweefsel. 
Meer lezen »

Beenvaatjes

Beenvaatjes, ook wel besenreiser genoemd, zijn oppervlakkige rode, paarse of blauwe bloedvaatjes op de benen. 
Meer lezen »

Kalknagels

Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd. De nagels zijn aangetast door een schimmelinfectie. De nagels worden geelbruin, brokkelig en zijn verdikt. 
Meer lezen »

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Bij NVB huidzorg word je behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.