Beenvaatjes laseren

Effectief Laseren van beenvaatjes

Beenvaatjes, ook wel besenreiser genoemd, komen veel voor en kunnen cosmetisch erg storend zijn. Heb jij last van beenvaatjes en wil je hier graag wat aan laten doen? Dan ben je bij NVB huidzorg op het juiste adres. Bij NVB huidzorg kunnen beenvaatjes namelijk effectief behandeld worden middels lasertherapie.

Voor het laseren van beenvaatjes wordt er bij NVB huidzorg gebruik gemaakt van de Nd:YAG laser van de krachtige GentleMax Pro. De Nd:YAG is de gouden standaard voor het behandelen van beenvaatjes. Met behulp van de krachtige laserstraal worden de bloedvaatjes in de huid op een veilige manier verwarmd waarbij de omliggende huid beschermd blijft. Vervolgens worden de vaatjes opgeruimd door het lichaam met als gevolg een egalere huid.

Beenvaatjes laseren

Beenvaatjes laseren met de GentleMax Pro 

De GentleMax Pro is wereldwijd de meest krachtige laser die er beschikbaar is. De GentleMax Pro maakt gebruik van twee systemen, namelijk de Alexandriet (755nm) en de Nd:YAG (1064nm). Hierdoor kunnen veel verschillende huidklachten behandeld worden. Voor het behandelen van beenvaatjes wordt de Nd:YAG laser ingezet. Het unieke koelingssysteem met cryogeenspray zorgt ervoor dat de huid tijdens de behandeling direct gekoeld wordt wat zorgt voor een beter comfort tijdens de behandeling en een minimale kans op bijwerkingen. 

gentlemax pro

Aantal behandelingen en interval

Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig om de beenvaatjes zo optimaal mogelijk te kunnen verwijderen.
Het aantal weken tussen de behandelingen bedraagt 6 weken.

Tarieven beenvaatjes

Klein gebied: €95,-
Middelgroot gebied: €145-
Groot gebied: €185,-

Vergoeding

Helaas worden de behandelingen voor het verwijderen van de bloedvaatjes op het lichaam niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een laserbehandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je beenvaatjes verwijderen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in