Me-Line

Pigmentvlekken verwijderen met Me-Line

Heb je al langer last van pigmentvlekken? Heb je al meerdere middeltjes geprobeerd tegen deze vlekken maar lijkt niks te helpen? Dan is Me-Line dé oplossing voor jou! Me-Line is een unieke behandelingsmethode om pigmentvlekken te verwijderen. Me-Line is als enige gespecialiseerd is in het verwijderen van alle vormen van hyperpigmentatie waaronder:

  • Ouderdomsvlekken (Lentigo Solaris)
  • Zonschade
  • Melasma
  • Post-inflammatoire hyerpigmentatie
  • Sproeten

In tegenstelling tot vele andere behandelingen is Me-Line in staat om zelfs de dieper gelegen en hardnekkige pigmentvlekken te verwijderen.  Me-Line is een kuur die bestaat uit zowel behandelingen in de praktijk als het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten voor thuis. Op deze manier zullen niet alleen bestaande pigmentvlekken verminderen, maar wordt er ook voorkomen dat er nieuwe vlekken zullen ontstaan. 

Indien er sprake is van lokale ouderdomsvlekken, dan kan er ook gekozen worden voor Me-Line Spots

Me-Line pigmentvlekken verwijderen

Me-Line pigmentbehandeling

Behandeling 1 – Me-Line masker 
Tijdens de eerste wordt de huid allereerst gereinigd en voorbereid met een speciale vloeistof die de doorlaatbaarheid van de huid verbetert. Vervolgens wordt het Me-Line masker aangebracht die 15 minuten blijft zitten. Na de verstreken 15 minuten wordt er een tweede laag van het masker aangebracht. Na een totale inwerktijd van 30 minuten zal het masker verwijderd worden en worden er verzorgende en herstellende crèmes aangebracht op de huid. 

Behandeling 2 – Me-Line ID
Tijdens de tweede behandeling wordt de huid gereinigd en weer voorbereid met een speciale vloeistof die de doorlaatbaarheid van de huid verbetert. Vervolgens wordt er een speciale vloeistof dieper in de huid gebracht middels de Dermapen. De Dermapen is een pen met miniscule naaldjes die op een hoog tempo in de huid vibreren. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd en kunnen actieve stoffen dieper in de huid gebracht worden. Met de Me-Line ID worden de dieper gelegen pigmentvlekken goed aangepakt.

Behandeling 3 – Me-Line masker
Tijdens de derde behandeling wordt hetzelfde protocol toegepast als tijdens de eerste behandeling. 

Indien er sprake is van hardnekkige pigmentvlekken dan kunnen er extra Me-Line maskerbehandelingen worden toegepast. 

Pigmentvlekken verwijderen met Me-Line huidverzorging

Om pigmentvlekken te verwijderen is het naast de behandelingen ook van groot belang dat de Me-Line huidverzorgingsproducten worden gebruikt. Deze huidverzorgingsproducten bevatten namelijk een hoge concentratie aan actieve stoffen die ervoor zorgen dat de schade aan de pigmentcellen hersteld wordt en de activiteit van de pigmentcellen geremd blijft. Hierdoor zullen bestaande pigmentvlekken verminderen en wordt voorkomen dat er nieuwe vlekken ontstaan. 

Me-Line huidverzorging pigmentvlekken verwijderen

Aantal behandelingen en interval 

Er zijn er gemiddeld 3-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en de diepte van de pigmentvlekken. De behandelingen vinden om de 4, 6 of 8 weken plaats afhankelijk van het huidtype.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid de eerste dagen rood en geïrriteerd zijn. Ook kan de huid na 2 dagen gaan schilferen. De mate van schilfering verschilt per persoon. Meestal is deze schilfering na één week weer verdwenen. Het is mogelijk dat de pigmentvlekken na de behandeling tijdelijk donkerder kleuren, ook dit trekt vervolgens weer bij. Dit is een goede reactie aangezien dit betekent dat het pigment in de diepere lagen naar boven getrokken wordt en vervolgens verwijderd kan worden uit de huid. 

Resultaten van de Me-Line pigmentbehandeling

resultaat me-line
resultaat me-line
resultaat me-line

Tarieven

Me-Line maskerbehandeling:  €135,-

Me-Line ID behandeling:  €135,-

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor acnetherapie en/of camouflagetherapie en de behandelingen worden ingezet voor het verminderen van pigmentvlekken, dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvend huidadvies

NVB huidzorg is een praktijk voor huidtherapie in de omgeving Bavel, Breda, Ulvenhout, Chaam en omstreken. Als erkende HBO-gediplomeerde huidtherapeut van NVB huidzorg help ik jou graag verder om huidklachten te verminderen. Wil jij graag weten  wat NVB huidzorg voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake nemen we jouw hulpvraag samen door en bekijken we de huid. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld zodat jij precies weet hoe jouw klachten aangepakt kunnen worden. 

Huidtherapeut NVB huidzorg huidtherapie en laserpraktijk