Coagulatie

Coagulatie van ouderdomswratten en fibromen

Heb je last van ouderdomswratten of fibromen (steelwratjes) en wil je hier graag vanaf?  Dan heeft NVB huidzorg de oplossing voor jou! Bij NVB huidzorg kunnen ouderdomswratten en fibromen namelijk behandeld worden middels coagulatie. 

Coagulatie is een techniek waarbij verheven huidoneffenheden zoals ouderdomswratten en fibromen effectief verwijderd kunnen worden. Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de Cauteerstift. De Cauteerstift is een apparaatje die de huid sterk verhit (coagulatie). Door deze verhitting kunnen goedaardige oneffenheden aangestipt en verwijderd worden. Het voordeel van de Cauteerstift is dat de oneffenheden zeer nauwkeurig, snel en veilig behandeld kunnen worden.

ouderdomswratten fibromen coagulatie

Aantal behandelingen en interval

Er zijn 1-2 behandelingen nodig om de huidoneffenheden zo optimaal mogelijk te kunnen behandelen. De tijd tussen een mogelijke vervolgbehandeling bedraagt 4 weken. 

Na de behandeling

Nadat de huidoneffenheden zijn aangestipt, ontstaat er een korstje. Meestal vallen deze korstjes er na 1-2 weken vanzelf af. Daarnaast kan de huid rondom de behandelde plekken er op de eerste dag roder uitzien. Dit trekt geleidelijk aan weer weg.

Tarieven

Coagulatie klein gebied:  €50,-

Coagulatie middelgroot gebied:  €60,-

Coagulatie groot gebied:  €70,-

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor camouflagetherapie en de behandelingen worden ingezet voor het verminderen van huidoneffenheden, dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvend huidadvies

NVB huidzorg is een praktijk voor huid- en lasertherapie in Breda. Als erkende HBO-gediplomeerde huidtherapeut van NVB huidzorg help ik jou graag verder om huidklachten te verminderen. Wil jij graag weten  wat NVB huidzorg voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake nemen we jouw hulpvraag samen door en bekijken we de huid. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld zodat jij precies weet hoe jouw klachten aangepakt kunnen worden. 

Huidtherapeut NVB huidzorg huidtherapie en laserpraktijk