Beenvaatjes

Wat zijn beenvaatjes?

Oppervlakkige beenvaatjes worden ook wel besenreiser genoemd. Het zijn oppervlakkige, rode, paarse of blauwe vaatjes op de benen. De beenvaatjes komen voornamelijk voor op de onderbenen of bij de enkels. De klachten zijn onschuldig maar kunnen cosmetisch erg storend zijn. Beenvaatjes kunnen verward worden met spataderen, echter zijn spataders een stuk groter en liggen ze ook veel dieper in de huid. 

beenvaatjes

Hoe ontstaan beenvaatjes?

Beenvaatjes ontstaan doordat de wanden van de bloedvaten verzwakt zijn geraakt. Dit kan ontstaan door diverse factoren. 

  • Erfelijkheid
  • Ouderdomsproces
  • Hormonen
  • Zwangerschap
  • Staand beroep

Hoe kunnen beenvaatjes behandeld worden?

Voor het laseren van beenvaatjes wordt er bij NVB huidzorg gebruik gemaakt van de Nd:YAG laser van de krachtige GentleMax Pro. De Nd:YAG is de gouden standaard voor het behandelen van beenvaatjes. Met behulp van de krachtige laserstraal worden de bloedvaatjes in de huid op een veilige manier verwarmd waarbij de omliggende huid beschermd blijft. Vervolgens worden de vaatjes opgeruimd door het lichaam met als gevolg een egalere huid.

Beenvaatjes laseren

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een laserbehandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je behandelen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in