Haaruitval

Haaruitval effectief behandelen

Heb je last van haaruitval of dunner wordend haar? Merk je dat dit van invloed is op je zelfvertrouwen? NVB huidzorg helpt je graag verder! We kunnen haaruitval namelijk effectief behandelen met behulp van de dermapen. 

De dermapen is een pen met miniscule naaldjes. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid. Deze gaatjes zijn zo klein dat deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Door de dermapen behandeling wordt de doorbloeding in de hoofdhuid gestimuleerd. Daarnaast wordt er tijdens de behandeling met de dermapen gebruik gemaakt van een speciale ‘cocktail’. Deze ‘cocktail’ bevat een mix aan vitamines, groeifactoren en andere werkzame stoffen. Door de dermapen worden deze werkzame stoffen dieper in de huid gebracht. Op deze manier worden de haarzakjes intensief gevoed en wordt de groei van nieuwe haren gestimuleerd. Daarnaast zullen de haren er weer sterker en gezonder uit gaan zien.

haaruitval dermapen behandeling

Aantal behandelingen

Tijdens de intake zal de huidtherapeut bepalen hoe veel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vervolgens kunnen er onderhoudsbehandelingen nodig zijn om het resultaat optimaal te houden.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er op dag 1 en 2 wat roder uit. Deze roodheid trekt vervolgens volledig weg. Daarnaast kan de hoofdhuid tijdens de behandeling licht branderig aanvoelen. Deze branderigheid is vrijwel na de behandeling direct weggetrokken.

Tarieven

Haarbehandeling halve hoofdhuid

Tarief: €95,00

Duur: 30 minuten

 

Haarbehandeling hele hoofdhuid

Tarief:  €135,00

Duur: 45 minuten

 

Vergoeding

De behandelingen tegen haaruitval worden helaas niet vergoed. De kosten komen dus voor eigen rekening. 

Vrijblijvend huidadvies

NVB huidzorg is een praktijk voor huidtherapie in de omgeving Bavel, Breda, Ulvenhout, Chaam en omstreken. Als erkende HBO-gediplomeerde huidtherapeut van NVB huidzorg help ik jou graag verder om huidklachten te verminderen. Wil jij graag weten  wat NVB huidzorg voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake nemen we jouw hulpvraag samen door en bekijken we de huid. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld zodat jij precies weet hoe jouw klachten aangepakt kunnen worden. 

Huidtherapeut NVB huidzorg huidtherapie en laserpraktijk