Laserbehandelingen

Laseren in Breda

Wil je graag starten met laseren in omgeving Breda? Kom dan eens langs bij NVB huidzorg. We maken gebruik van de krachtige GentleMax Pro laser. Deze laser is één van de nieuwste lasers van dit moment en bestaat uit twee systemen, namelijk de Alexandriet (755 nm) en de Nd:YAG (1064 nm). De laserbehandelingen kunnen worden ingezet voor ongewenste haargroei, couperose, beenvaatjes, pigmentvlekken en kalknagels. Het unieke koelsysteem met cryogeen zorgt ervoor dat de huid tijdens de laserbehandeling gekoeld wordt waardoor de kans op bijwerkingen nihil is. Dus woon je in omgeving Breda en wil je graag starten met een laserbehandeling? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak bij NVB huidzorg!

Laserbehandeling Breda

Aanbod van laserbehandelingen

Laserbehandeling

Laser ontharen

Laser ontharen is een uiterst effectieve methode om haren definitief te verwijderen. De krachtige GentleMax Pro laser verwijdert haren bij zowel de lichte als meest donkere huidtypes.
Meer lezen »

Pigmentvlekken laseren

Last van pigmentvlekken? Bij NVB huidzorg kun je pigmentvlekken effectief laten laseren met de Alexandriet van de GentleMax Pro laser. 
Meer lezen »

Couperose laseren

De krachtige laserstraal zorgt ervoor dat bloedvaatjes in de huid op een veilige manier verwarmd worden waarna ze worden opgeruimd door het lichaam. 
Meer lezen »

Beenvaatjes laseren

Beenvaatjes laseren

Voor het laseren van beenvaatjes maakt NVB huidzorg gebruik van de Nd:YAG laser van de krachtige GentleMax Pro. De Nd:YAG is de gouden standaard voor het verwijderen van beenvaatjes.
Meer lezen »

laseren

Kalknagels laseren

Met behulp van laserbehandelingen wordt de kalknagel verhit waarna de schimmel beschadigd raakt. De nagel zal er weer gezonder uit gaan zien.
Meer lezen »

Waarom kiezen voor laseren bij NVB huidzorg

Gratis intake

Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Bij NVB huidzorg word je behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteitsgeregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Laserontharing met de GentleMax Pro is mogelijk bij zowel de lichte als meest donkere huidtypes. Heb je echter last van couperose, beenvaatjes of pigmentvlekken? Dan kunnen de laserbehandelingen alleen uitgevoerd worden bij de lichtere huidtypes. Weet je niet zeker of een laserbehandeling voor jou geschikt is? Neem dan gerust eens contact op.

In de zomermaanden kunnen laserbehandelingen toegepast worden. Wel is het belangrijk om de zonadviezen na te leven. Bescherm de huid 4 weken voor en 4 weken na de behandeling tegen de zon. Dit betekent dat de huid in de zomermaanden om de twee uur ingesmeerd dient te worden met een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30. Zoek daarnaast de schaduw op wanneer de zon het sterkst is, namelijk tussen 11:00 en 15:00 uur.

Tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding is het niet mogelijk om te laseren. Het is namelijk tot op heden nog niet onderzocht wat het effect is tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Daarnaast vinden er in deze periodes veel hormonale veranderingen plaats waardoor de huid anders kan reageren op de laser dan gewenst is.

Laserbehandelingen zijn niet pijnloos, maar wel goed vol te houden. Tijdens het laseren ervaar je een licht prikje wat daarna vrij snel weer wegtrekt. Na de behandeling kan de huid nog licht branderig aanvoelen. Dit trekt meestal binnen enkele uren weer volledig bij.

In principe kan er op iedere leeftijd gestart worden met laseren. Behandelingen kunnen bij jonge kinderen echter als extra gevoelig worden ervaren. Voor laserontharing wordt er wel geadviseerd om pas te starten na het 16e levensjaar. In de pubertijd kunnen haren namelijk nog sterk gaan groeien.

Lasertherapie is een uiterst veilige methode. Laserbehandelingen worden al enkele tientallen jaren uitgevoerd en er is dan ook al veel onderzoek naar gedaan. Er is tot op heden geen enkele aanwijzing gevonden dat lasertherapie onveilig zou zijn. Wel is het belangrijk dat de laserbehandelingen door een erkende specialist worden uitgevoerd en met kwalitatieve lasers. Indien dit niet het geval is, kan er gemakkelijker schade ontstaan aan de huid.

De GentleMax Pro is momenteel één van de nieuwste lasers op de markt. Deze krachtige laser maakt gebruik van twee systemen waardoor veel verschillende klachten behandeld kunnen worden. In tegenstelling tot vele andere lasers kan de GentleMax Pro ook ingezet worden voor ontharen bij de meest donkere huidtypes. Door de unieke cryogeen koeling wordt de huid op een juiste wijze gekoeld waardoor de kans op bijwerkingen nihil is.