Dermapen

Dermapen behandeling

Dermapen is een revolutionaire behandelingstechniek op het gebied van huidverbetering. Met behulp van de dermapen worden er miniscule gaatjes in de huid gecreëerd. Deze gaatjes zijn zo klein dat deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Door het creëren van deze miniscule gaatjes in de huid wordt de celvernieuwing gestimuleerd waardoor er collageen en elastine aangemaakt wordt. Hierdoor zal de huid weer steviger en elastischer aanvoelen en kunnen diverse klachten aangepakt worden, waaronder:  

  • Huidveroudering / rimpels
  • (Acne)-littekens en striae
  • Grove poriën / grove huidstructuur
  • Pigmentvlekken
  • Haaruitval
  • Donkere kringen
  • Grauwe en doffe huid
Dermapen

Aantal behandelingen

Voor een optimaal resultaat wordt een kuurverband geadviseerd. Er zijn gemiddeld 4-6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De tijd tussen de behandelingen bedraagt 2-4 weken, afhankelijk van de huidklacht en het huidtype.  

Na de behandeling

 

Na de behandeling kan de huid er de eerste 3 dagen rood uitzien. Daarnaast kan er zwelling optreden op dag 1 en 2 en kan de huid gaan schilferen vanaf dag 3. Het hangt af van het huidtype en de naalddiepte van de dermapen in hoeverre u last kunt krijgen van deze klachten. De huidtherapeut zal dit vooraf met u bespreken. Na een dermapen behandeling is het belangrijk dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon met een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 om pigmentvlekken te voorkomen. Daarnaast mag u tot 48 uur na de behandeling niet zweten, heet douchen of in de sauna gaan. 

Tarieven

Klein gebied:  €90,-

Heel gezicht:  €135,-

Heel gezicht + hals of decolleté:  €160,-

Peeling + dermapen:  €160,-

Haarbehandeling halve hoofdhuid:  €95,-

Haarbehandeling hele hoofdhuid:  €135,-

VOOR EN NA FOTO’S

resultaat dermapen behandeling

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor acnetherapie en/of camouflagetherapie en de behandelingen worden ingezet voor het verminderen van acne(-littekens) of huidoneffenheden, dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Waarom kiezen voor een behandeling bij NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een dermapen behandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je behandelen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in