Couperose

Wat is couperose?

Couperose is een huidaandoening waarbij er verwijde rode, paarse of blauwe bloedvaatjes aanwezig zijn in het gezicht. Deze zijn voornamelijk zichtbaar op de wangen en neus, maar kunnen ook op andere gebieden voorkomen. Couperose ontstaat meestal na het 30e levensjaar en komt voornamelijk voor bij lichtere huidtypes. De bloedvaatjes zijn soms lastig te camoufleren en daardoor kan couperose cosmetisch erg storend zijn. 

rosacea couperose

Hoe ontstaat couperose?

Couperose ontstaat doordat de wanden van de bloedvaatjes verzwakt zijn. Er zijn verschillende factoren die dit kunnen veroorzaken. 

  • Erfelijkheid
  • Huidveroudering
  • Overmatige zonblootstelling
  • Bepaalde medicijnen
  • Onderliggende huidaandoeningen waaronder rosacea
  • Temperatuurschommelingen
  • Alcohol

     

Hoe kan couperose behandeld worden?

Bij NVB huidzorg kunnen we couperose effectief behandelen middels lasertherapie. We maken gebruik van de GentleMax Pro laser: één van de nieuwste en krachtigste lasers van dit moment. 

Laserbehandeling Breda

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een laserbehandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je behandelen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in