Couperose behandeling

Couperose behandeling

Ben jij op zoek naar een effectieve couperose behandeling in Breda? Bij NVB huidzorg begrijpen we hoe vervelend couperose kan zijn. Daarom bieden we gespecialiseerde couperose behandelingen aan om de ongewenste rode, paarse of blauwe vaatjes in je gezicht te verwijderen en om je huid weer te laten stralen.

couperose behandeling breda

Couperose behandeling in Breda bij NVB huidzorg

Bij NVB huidzorg maken we gebruik van geavanceerde couperose laserbehandelingen om ongewenste bloedvaatjes in het gezicht te verwijderen. Door de krachtige laserstraal worden de bloedvaatjes in de huid op een veilige manier verwarmd waarna ze opgeruimd worden door het lichaam. Voor het laseren van couperose wordt er bij NVB huidzorg gebruik gemaakt van de krachtige GentleMax Pro laser. Naast couperose kan deze laser ook ingezet worden voor andere vaatproblemen, zoals een spider naevus, venous lake of bijvoorbeeld beenvaatjes.

Couperose laserbehandeling met de GentleMax Pro laser

Laat je couperose verwijderen bij NVB huidzorg met de GentleMax Pro laser. Deze laser is wereldwijd de meest krachtige laser die er beschikbaar is. De GentleMax Pro maakt gebruik van twee systemen, namelijk de Alexandriet (755nm) en de Nd:YAG (1064nm). Hierdoor kunnen veel verschillende huidklachten behandeld worden. Om de bloedvaatjes in het gezicht te verwijderen wordt er gebruik gemaakt van het Nd:YAG systeem. Het unieke koelingssysteem met cryogeenspray zorgt ervoor dat de huid tijdens de behandeling direct gekoeld wordt wat zorgt voor een beter comfort tijdens de behandeling en een minimale kans op bijwerkingen. 

Voordelen couperose laserbehandeling bij NVB huidzorg

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een couperose behandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je couperose verwijderen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in

Aantal behandelingen en interval

Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig om de bloedvaatjes zo optimaal mogelijk te kunnen verwijderen. De tijd tussen de behandelingen bedraagt minimaal 4 weken.

Prijzen

1-3 bloedvaatjes: €50,-
Neus: €75,-
Appelwangen: €90,-
Appelwangen + neus: €100,-
Hele wangen: €125.-
Heel gezicht: €150,-

Couperose behandeling voor en na

Behaalde resultaten met onze couperose laser bij NVB huidzorg.