Acne behandeling

Acne behandeling in Breda

Op zoek naar een acne behandeling in omgeving Breda? Kom dan eens langs bij NVB huidzorg!

Heb jij last van acne en wil je dit graag verminderen maar weet je niet hoe? Heb je al verschillende middeltjes geprobeerd tegen acne die maar niet helpen? Bij NVB huidzorg helpen we je graag verder. Door oprecht en met aandacht naar jouw persoonlijke situatie te kijken, helpen we jou om acne te verminderen door het inzetten van acne behandelingen. De volgende behandelingen kunnen worden ingezet om acne of acne littekens te verminderen:

  • Dieptereiniging
  • Peelings
  • Dermapen
acne behandeling

Dieptereiniging

Tijdens een dieptereiniging wordt de huid gereinigd en worden de onzuiverheden op een professionele wijze uit de huid gedrukt. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van een miniscule naald om het puistje in te prikken waarna de inhoud gemakkelijk verwijderd kan worden. Probeer nooit zelf onzuiverheden uit te drukken aangezien de kans hierdoor bestaat dat er littekens overblijven. Meestal wordt een dieptereiniging gecombineerd met een peeling voor een optimaal resultaat.

Acne behandeling met Peelings

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren. Peelings zorgen ervoor dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd waarna de huid er egaler en frisser uit zal zien. Daarnaast kunnen peelings antibacterieel, ontstekingsremmend en talgregulerend werken en kunnen ze de collageen- en elastineproductie stimuleren. Hierdoor kunnen peelings ingezet worden bij acneklachten en acnelittekens.

Acne littekens verminderen met de Dermapen

Dermapen is een revolutionaire behandelingstechniek op het gebied van huidverbetering. Met behulp van de dermapen worden er miniscule gaatjes in de huid gecreëerd. Deze gaatjes zijn zo klein dat deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Door het creëren van deze miniscule gaatjes in de huid wordt de celvernieuwing gestimuleerd waardoor er collageen en elastine aangemaakt wordt. Hierdoor zullen acnelittekens verminderen.

Resultaten

resultaat acne behandeling
Resultaat acne verminderen

Tarieven acne behandelingen

Reinigingsbehandeling: €60,-

Milde peeling:  €72,-

Medium peeling:  €85,-

Sterke peeling:  €130.-

Dermapen klein gebied:  €90,-

Dermapen heel gezicht:  €130,-

Dermapen heel gezicht + hals of decolleté:  €155,-
Dermapen + peeling:  €150,-

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor acnetherapie en/of camouflagetherapie en de behandelingen worden ingezet voor het verminderen van acne(-littekens) , dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een acne behandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je behandelen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in