Kalknagels laseren

Kalknagels laseren in Breda

Op zoek naar een praktijk om effectief kalknagels te laseren in omgeving Breda? Kom dan eens langs bij NVB huidzorg!

Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de GentleMax Pro laser om kalknagels effectief te behandelen. Door de krachtige laserstraal wordt de kalknagel tot circa 45 graden verhit. Hierdoor raakt de celwand van de schimmel beschadigd waardoor de groei van de schimmel gestopt wordt. Tijdens het laseren van kalknagels raakt de nagel zelf, het nagelbed en de omliggende huid niet beschadigd. Hierdoor is het laseren van kalknagels een uiterst veilige methode.

Kalknagels laseren

Kalknagels laseren met de GentleMax Pro laser

Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de GentleMax Pro laser. De GentleMax Pro maakt gebruik van twee systemen (Alexandriet 755nm en Nd:YAG 1064nm) en is wereldwijd één van de meest krachtige laser die er beschikbaar is. Doordat de GentleMax Pro gebruik maakt van twee systemen kunnen diverse huidklachten behandeld worden. Voor het behandelen van kalknagels wordt er gebruik gemaakt van de Nd:YAG laser, de gouden standaard voor het effectief behandelen van kalknagels. 

gentlemax pro

Aantal behandelingen en interval 

Er zijn er gemiddeld 3-5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Soms kunnen er aanvullende behandelingen nodig zijn afhankelijk van de ernst van de klachten. De tijd tussen de behandelingen bedraagt minimaal 4 weken. Het resultaat zal zichtbaar zijn zodra de nagel gaat uitgroeien. Dit kan een aantal maanden duren omdat de nagels langzaam groeien. Het uitgroeien van de hele teennagel duurt circa 9-12 maanden.

Tarieven

1-3 kalknagels: €65,-
4-10 kalknagels: €95,-

Vergoeding

Helaas worden de behandelingen tegen kalknagels niet vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Waarom kiezen voor NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst en wil je graag starten met een kalknagel behandeling? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je kalknagels verwijderen door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in