Behandelingen

Huidtherapie behandelingen in Breda

Heb je al langer last van huidklachten? Wil je hier graag wat aan laten doen maar weet je niet precies hoe? Dan heeft NVB huidzorg de oplossing voor jou!

NVB huidzorg is een praktijk voor huidtherapie en laserbehandelingen in Breda. Door oprecht en met aandacht naar jouw persoonlijke situatie te kijken, helpen we jou om huidklachten te verminderen. Dit doen we met behulp van medisch-cosmetische behandelingen, laserbehandelingen en kwalitatieve huidverzorgingsproducten. De behandelingen worden uitgevoerd door een erkende huidtherapeut. 

NVB huidzorg

Aanbod van behandelingen

Bij NVB huidzorg hebben we een breed aanbod aan medisch-cosmetische huidbehandelingen. 

Acne behandeling

Met behulp van acnetherapie worden acneklachten en acnelittekens behandeld. Bij NVB huidzorg wordt acnetherapie toegepast middels dieptereinigingen, peelings of dermapen behandelingen.
Meer lezen »

Chemische peeling

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren. Peelings zorgen ervoor dat de celvernieuwing gestimuleerd wordt. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd waarna de huid er egaler en frisser uit zal zien. Daarnaast hebben peelings nog vele andere effecten op de huid waardoor veel diverse klachten behandeld kunnen worden.
Meer lezen »

Dermapen

Dermapen is een revolutionaire behandelingstechniek op het gebied van huidverbetering. Met behulp van de dermapen worden er miniscule gaatjes in de huid gecreëerd. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd waardoor diverse huidklachten behandeld kunnen worden.
Meer lezen »

Laserbehandelingen

Met behulp van de krachtige GentelMax Pro laser kunnen verschillende huidklachten effectief worden aangepakt, waaronder ongewenste haargroei, pigmentvlekken, couperose, beenvaatjes en kalknagels. 
Meer lezen »

Me-Line Spots

Met de Me-Line Spots behandeling kunnen lokale ouderdomsvlekken op een unieke wijze behandeld worden. Me-Line spots kan zelfs de dieper gelegen en hardnekkige pigmentvlekken behandeld worden. 
Meer lezen »

Me-line pigmentbehandeling

Me-Line pigmentbehandeling

Me-Line is een unieke behandelingsmethode die als enige gespecialiseerd is in het verminderen van alle vormen van hyperpigmentatie. In tegenstelling tot vele andere behandelingen is Me-Line in staat om zelfs de dieper gelegen en hardnekkige pigmentvlekken aan te pakken. 
Meer lezen »

Coagulatie

Coagulatie is een behandeltechniek waarmee goedaardige huidoneffenheden zoals fibromen en ouderdomswratten behandeld kunnen worden.
Meer lezen »

Camouflagetherapie

Met behulp van camouflagetherapie worden pigmentvlekken en andere huidoneffenheden vervaagd of gecamoufleerd. Bij NVB huidzorg wordt camouflagetherapie toegepast middels peelings, dermapen behandelingen of het gebruik van Oxygenetix foundations.
Meer lezen »

Haaruitval

Haaruitval kan worden aangepakt met behulp van de dermapen. Tijdens de behandeling met de dermapen wordt er een speciale vloeistof gebruikt met een mix aan vitamines, groeifactoren en andere werkzame stoffen. Hierdoor wordt de haaruitval geremd en wordt de groei van nieuwe haren gestimuleerd.
Meer lezen »

Waarom kiezen voor behandelingen bij NVB huidzorg

Gratis intake

Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Bij NVB huidzorg word je behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteitsgeregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Plan gemakkelijk en snel je gratis intake in

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.