Bikinilijn laseren

Bikinilijn laseren in Breda


Laser ontharen bij NVB huidzorg door een erkende huidtherapeut!

Last van ongewenste haargroei in de bikinilijn? Laat dan je bikinilijn laseren bij NVB huidzorg met onze geavanceerde lasertechnologie.  Onze krachtige GentleMax Pro laser zendt gecontroleerde warmte uit naar de haarzakjes. Deze haarzakjes raken vervolgens beschadigd waarna er geen nieuwe haar meer terug zal groeien. Bij NVB huidzorg kunnen we met de GentleMax Pro laser zowel lichte als donkere huidtypes effectief en veilig behandelen zodat je kunt genieten van een gladde en haarvrije bikinilijn. Ook kun je bij NVB huidzorg terecht voor laserontharing van andere zones.

bikinilijn laseren

ZOMERACTIE

Laser ontharen oksels + bikinilijn

Nu tijdelijk van €160,- voor slechts €100,- p.b.

Alleen geldig voor nieuwe klanten t/m 31 augustus 2024. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties.

Laser ontharen in Breda met de GentleMax Pro

De GentleMax Pro is de krachtigste laser die wereldwijd beschikbaar is. Dankzij zijn hoge effectiviteit zijn er minder sessies nodig dan bij andere IPL- en lasersystemen, met gemiddeld slechts 6-8 behandelingen voor optimale resultaten. Deze laser combineert twee technologieën: de Alexandriet (755nm) voor lichte huidtypes en de Nd:YAG (1064nm) voor donkere huidtypes. Hierdoor kunnen haren veilig en effectief worden verwijderd. Het geavanceerde koelsysteem met cryogeenspray zorgt voor directe verkoeling van de huid tijdens de behandeling, wat het comfort verhoogt en de kans op bijwerkingen vermindert. Met de GentleMax Pro kies je voor de veiligste en meest effectieve methode voor permanente ontharing.

Prijzen laser ontharen

Onderstaand worden de prijzen per behandeling weergeven.

Bikinilijn laseren: €95,- 
Stringlijn laseren: €110,-
Volledige schaamstreek laseren: €125,-
Volledige schaamstreek + bilnaad laseren: €145,-
Bilnaad laseren: €50,-


Naast bovengenoemde gebieden kun je bij NVB huidzorg ook terecht voor laser ontharen van andere zones.

Bovenlip laseren: €50,-
Kin laseren: €70,-
Bovenlip + kin laseren: €85,-
Bakkebaarden laseren: €85,-
Hals laseren: €85,-
Hele gezicht laseren: €150,-
Hele gezicht + hals laseren: €175,-

Oksels laseren: €70-
Onderarmen laseren: €125,-
Bovenarmen laseren: €150,-
Hele armen laseren: €200,-
Borst laseren: €125,-
Buik laseren: €145,-
Buikstreepje laseren: €50,-
Hele rug laseren: €200,-
Hele rug + schouders laseren: €225,-
Billen laseren: €125,-
Onderbenen laseren: €175,-
Bovenbenen laseren: €200,-
Hele benen laseren: €320,-
Voeten laseren: €50,-

Combinatiekorting

Kies voor een combinatiepakket en profiteer van korting!
 • Oksels + bikinilijn: van €165,- voor €125,-
 • Oksels + stringlijn: van €180,- voor €160,-
 • Oksels + volledige schaamstreek: van €195,- voor €175,-
 • Oksels + bikinilijn + onderbenen: van €340,- voor €289,-
 • Oksels + volledige schaamstreek + onderbenen: van €370,- voor €314,-
 • Bikinilijn + onderbenen: van €270,- voor €243,-
 • Volledige schaamstreek + onderbenen: van €300,- voor €270,-

Pakketkorting

5 + 1 gratis
 • Wanneer je bij ons een pakket afneemt van 5 behandelingen dan ontvang je de 6e behandeling gratis!
 •  

Waarom kiezen voor laser ontharen bij NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je haren laseren bij NVB huidzorg door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Veelgestelde vragen

Tijdens de behandeling kunnen er kleine warme prikjes voelbaar zijn. Dit is voornamelijk aanwezig bij gebieden waar de haren dik en donker zijn. Het gevoel kan daarnaast per behandelgebied verschillen. De laserbehandelingen zijn dus niet pijnloos, echter ervaren wij in de praktijk dat de behandelingen goed te verdragen zijn. Vind je het spannend om te starten met laserontharing? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen in dat geval kijken om eerst een testplek uit te voeren zodat je kunt wennen aan het gevoel.

Laserontharing is alleen mogelijk wanneer er voldoende pigmentatie aanwezig is in de haren. Heb je dus witte, grijze, rode of lichtblonde haren? Of zijn je haren té dun? Dan heeft laserontharing geen effect. Tijdens de vrijblijvende intake zal de huidtherapeut de haargroei beoordelen en bekijken of laserontharing mogelijk is.

Wanneer je gaat starten met laserontharing dan is het belangrijk dat de haren niet meer uitgetrokken worden. Het is minimaal 4 weken voorafgaand aan de eerste behandeling en tijdens de kuur niet meer toegestaan om de haren te epileren of harsen. Daarentegen  mogen de haren wel gewoon geschoren of geknipt worden. Ontharingscrèmes mogen ook gebruikt worden. 

Niet alle lasersystemen kunnen zomaar ingezet worden bij de donkere huid. Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de GentleMax Pro. Deze laser maakt gebruik van twee systemen, namelijk de Alexandriet en de Nd:YAG. Wanneer iemand een donkere huid heeft, kiezen we ervoor om het Nd:YAG systeem in te zetten. Dit is namelijk de gouden standaard voor laserontharing van de donkere huid. De Nd:YAG heeft minder affiniteit met pigment en werkt vooral op de bloedvaatjes van het haarzakje. Hierdoor zal de toevoer van voedingsstoffen naar het haarzakje afnemen. Het haarzakje raakt dusdanig beschadigd waardoor er geen nieuwe haar terug zal groeien.

In de volgende gevallen mogen de laserbehandelingen niet toegepast worden: 

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Actieve koortslip in het te behandelen gebied
 • Zongebruinde huid
 • Gebruik van zelfbruiners 1 week voorafgaand aan de behandeling
 • Gebruik van bepaalde medicijnen, waaronder corticosteroïden of lichtgevoelige medicatie
 • Niet-intacte huid in het behandelgebied, zoals bijvoorbeeld een schaafwond of snee
 • Ernstige epilepsie

Voorafgaand aan de laserbehandeling is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • De haren mogen niet meer uitgetrokken worden. Epileren en harsen is niet toegestaan.  
 • Zorg ervoor dat de huid niet zongebruind is. Bescherm de huid minimaal 4 weken voorafgaand aan de behandeling tegen de zon. Ga niet meer onder de zonnebank en gebruik zonbescherming met minimaal SPF30 in de zomermaanden. Ook na de laserbehandeling is het belangrijk om te huid te beschermen tegen de zon. 
 • Stop het gebruik van zelfbruiners 1 week voorafgaand aan de behandeling.

Gemiddeld kunnen we 80% van de haargroei reduceren. Er zullen nog enkele haren overblijven, echter zijn deze haren veel dunner en groeien ze veel langzamer. Onder invloed van leeftijd, medicijnen of bijvoorbeeld hormonen kunnen er op den duur nieuwe haarzakjes actief worden. Daarom adviseren we om gemiddeld 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toe te passen.