Benen laseren

Benen laseren in Breda


Laser ontharen bij NVB huidzorg door een erkende huidtherapeut!

Heb je last van ongewenste haargroei op je benen en wil je hier graag iets aan laten doen? 
Kies dan voor definitief ontharen bij NVB huidzorg met behulp van onze krachtige laser. Door de gecontroleerde warmte van de laser raken de haarzakjes beschadigd waarna er geen nieuwe haar meer zal groeien. We maken gebruik van de krachtige GentleMax Pro laser, die geschikt is voor zowel lichte als de meest donkere huidtypes. Laat je benen laseren of kies voor een andere zone en ervaar het gemak van een gladde huid zonder ongewenste haargroei. 

Benen laseren

Laser ontharen in Breda met de GentleMax Pro

De GentleMax Pro staat wereldwijd bekend als de krachtigste beschikbare laser. Dankzij de hoge effectiviteit van deze laser zijn minder sessies nodig in vergelijking met andere IPL- en lasersystemen. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat. De GentleMax Pro combineert twee technologieën: de Alexandriet-laser (755nm) en de Nd:YAG (1064nm). De Alexandriet laser is geschikt voor het ontharen van lichte huidtypen, terwijl de Nd:YAG laser effectief is voor donkere huidtypen. Met de GentleMax Pro kunnen haren veilig verwijderd worden. Het speciale koelsysteem met cryogeenspray zorgt ervoor dat de huid direct gekoeld wordt tijdens de behandeling, wat het comfort verhoogt en de kans op bijwerkingen minimaliseert. Met de GentleMax Pro kies je voor de meest veilige en effectieve methode voor definitieve ontharing.

Prijzen benen laseren

Onderstaand worden de prijzen per behandeling weergeven.

Onderbenen laseren: €175,-
Bovenbenen laseren: €200,-
Hele benen laseren: €320,- 


Naast bovengenoemde gebieden kun je bij NVB huidzorg ook terecht voor laser ontharen van andere zones. 

Bovenlip laseren: €50,-
Kin laseren: €70,-
Bovenlip + kin laseren: €85,-
Bakkebaarden laseren: €85,-
Hals laseren: €85,-
Hele gezicht laseren: €150,-
Hele gezicht + hals laseren: €175,-

Oksels laseren: €70-
Onderarmen laseren: €125,-
Bovenarmen laseren: €150,-
Hele armen laseren: €200,-
Borst laseren: €125,-
Buik laseren: €145,-
Buikstreepje laseren: €50,-
Hele rug laseren: €200,-
Hele rug + schouders laseren: €225,-
Bikinilijn laseren: €95,-
Stringlijn laseren: €110,-
Volledige schaamstreek laseren: €125,-
Volledige schaamstreek + bilnaad laseren: €145,-
Bilnaad laseren: €50,-
Billen laseren: €125,-
Voeten laseren: €50,-

Combinatiekorting

Kies voor een combinatiepakket en profiteer van korting!
 • Oksels + bikinilijn + onderbenen: van €340,- voor €289,-
 • Oksels + volledige schaamstreek + onderbenen: van €370,- voor €314,-
 • Bikinilijn + onderbenen: van €270,- voor €243,-
 • Volledige schaamstreek + onderbenen: van €300,- voor €270,-
 • Oksels + bikinilijn + hele benen: van €485,- voor €412,-
 • Oksels + volledige schaamstreek + hele benen: van €515,- voor €437,-

Pakketkorting

5 + 1 gratis
 • Wanneer je bij ons een pakket afneemt van 5 behandelingen dan ontvang je de 6e behandeling gratis!
 •  

Waarom kiezen voor laser ontharen bij NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je haren laseren bij NVB huidzorg door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Veelgestelde vragen

Tijdens de behandeling kunnen er kleine warme prikjes voelbaar zijn. Dit is voornamelijk aanwezig bij gebieden waar de haren dik en donker zijn. Het gevoel kan daarnaast per behandelgebied verschillen. De laserbehandelingen zijn dus niet pijnloos, echter ervaren wij in de praktijk dat de behandelingen goed te verdragen zijn. Vind je het spannend om te starten met laserontharing? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen in dat geval kijken om eerst een testplek uit te voeren zodat je kunt wennen aan het gevoel.

Laserontharing is alleen mogelijk wanneer er voldoende pigmentatie aanwezig is in de haren. Heb je dus witte, grijze, rode of lichtblonde haren? Of zijn je haren té dun? Dan heeft laserontharing geen effect. Tijdens de vrijblijvende intake zal de huidtherapeut de haargroei beoordelen en bekijken of laserontharing mogelijk is.

Wanneer je gaat starten met laserontharing dan is het belangrijk dat de haren niet meer uitgetrokken worden. Het is minimaal 4 weken voorafgaand aan de eerste behandeling en tijdens de kuur niet meer toegestaan om de haren te epileren of harsen. Daarentegen  mogen de haren wel gewoon geschoren of geknipt worden. Ontharingscrèmes mogen ook gebruikt worden. 

Niet alle lasersystemen kunnen zomaar ingezet worden bij de donkere huid. Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de GentleMax Pro. Deze laser maakt gebruik van twee systemen, namelijk de Alexandriet en de Nd:YAG. Wanneer iemand een donkere huid heeft, kiezen we ervoor om het Nd:YAG systeem in te zetten. Dit is namelijk de gouden standaard voor laserontharing van de donkere huid. De Nd:YAG heeft minder affiniteit met pigment en werkt vooral op de bloedvaatjes van het haarzakje. Hierdoor zal de toevoer van voedingsstoffen naar het haarzakje afnemen. Het haarzakje raakt dusdanig beschadigd waardoor er geen nieuwe haar terug zal groeien.

In de volgende gevallen mogen de laserbehandelingen niet toegepast worden: 

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Actieve koortslip in het te behandelen gebied
 • Zongebruinde huid
 • Gebruik van zelfbruiners 1 week voorafgaand aan de behandeling
 • Gebruik van bepaalde medicijnen, waaronder corticosteroïden of lichtgevoelige medicatie
 • Niet-intacte huid in het behandelgebied, zoals bijvoorbeeld een schaafwond of snee
 • Ernstige epilepsie

Voorafgaand aan de laserbehandeling is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • De haren mogen niet meer uitgetrokken worden. Epileren en harsen is niet toegestaan.  
 • Zorg ervoor dat de huid niet zongebruind is. Bescherm de huid minimaal 4 weken voorafgaand aan de behandeling tegen de zon. Ga niet meer onder de zonnebank en gebruik zonbescherming met minimaal SPF30 in de zomermaanden. Ook na de laserbehandeling is het belangrijk om te huid te beschermen tegen de zon. 
 • Stop het gebruik van zelfbruiners 1 week voorafgaand aan de behandeling.

Gemiddeld kunnen we 80% van de haargroei reduceren. Er zullen nog enkele haren overblijven, echter zijn deze haren veel dunner en groeien ze veel langzamer. Onder invloed van leeftijd, medicijnen of bijvoorbeeld hormonen kunnen er op den duur nieuwe haarzakjes actief worden. Daarom adviseren we om gemiddeld 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toe te passen.