Vlog 2: mijn eigen huidverzorgingsroutine

eigen huidverzorgingsroutine

In deze video leg ik jullie uit hoe ik als huidtherapeut mijn eigen huid verzorg in de avond. Ik leg stap voor stap uit wat ik gebruik, wat er precies in het product zit en hoe ik het product inzet.

Allereerst begin ik mijn avondroutine met de Dermaceutic Foamer 15. Deze reinigerschuim bevat maar liefst 15% glycolzuur. Deze hoge concentratie glycolzuur zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden. Hierdoor zal de huid er weer gezonder en frisser uit gaan zien. En dat niet alleen: doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt het talg in de huid minder de kans om te gaan verstoppen. Deze reiniger kan dus voor veel verschillende klachten ingezet worden, zoals acne, pigmentvlekken, een doffe/grauwe huid en fijne lijntjes.

Vervolgens gebruik ik 2 keer per week de Dermaceutic Mask 15. Dit masker bevat 15% glycolzuur en 2% salicylzuur. Door het glycolzuur worden de dode huidcellen intensief verwijderd. Door het salicylzuur wordt het talg, de bacteriën en de ontstekingen in de huid aangepakt. Een ideaal masker dus voor iemand die last heeft van een vette huid met onzuiverheden.

Na het masker breng ik de Dermaceutic Derma Lift 5.0 aan rondom mijn ogen. Helaas zie ik nog vaak dat de oogzone niet goed verzorgd wordt. Juist het gebied rondom de ogen is zeer kwetsbaar. De huid is dunner en gevoeliger en daarom is het des te belangrijker om een crème te gebruiken. De Dermaceutic Derma Lift 5.0 is een lichte crème en bevat peptiden. Hierdoor wordt de huid gelift en intensief verzorgd. Omdat de crème in lichte textuur heeft, kan hij daarnaast prima worden aangebracht onder make-up. Het is ook mogelijk om de Dermaceutic Derma Lift 5.0 aan te brengen op de rest van het gezicht voor een extra liftend effect.

Na het aanbrengen van de oogcrème breng ik de Dermaceutic Hyal Ceutic aan op de rest van mijn gezicht. Deze zachte crème bevat aloë vera en hyaluronzuur. Deze crème werkt hierdoor hydraterend en herstellend op de huid. Daarnaast is de crème niet vet waardoor deze ideaal ingezet kan worden bij een vette of onzuivere huid. Deze crème gebruik ik zowel in de ochtend als in de avond.

Binnenkort zal ik jullie ook laten zien hoe ik mijn huid verzorg in de ochtend. Wil jij zelf graag weten hoe je het beste je huid kunt verzorgen? Neem dan gerust contact op via info@nvbhuidzorg.nl of 0638780020