Vlog 1: introductie

eigenaar nvb huidzorg

Daar is hij dan: vlog nummer 1! In deze vlog zal ik jullie meer vertellen over mezelf als huidtherapeut en eigenaresse van NVB huidzorg en waar dat NVB huidzorg voor staat.

Wie ben ik?
Mijn naam is Nadie van Beek, huidtherapeut en eigenaresse van NVB huidzorg. In 2018 heb ik de 4-jarige HBO opleiding tot huidtherapeut afgerond. Ik wist al vrij snel dat ik meer met dit vak wilde gaan doen. Zelf heb ik in het verleden namelijk ook last gehad van huidklachten. Ik had veel last van acne en ben toen uiteindelijk bij een huidtherapeut terecht gekomen. Hier is mijn huid enorm verbeterd. Ik voelde me weer een stuk zelfverzekerder en ontwikkelde een passie voor de huid. Zo wilde ik er voor gaan zorgen dat ik anderen ook weer zelfverzekerder kon laten voelen over zichzelf. Vroeger baalde ik enorm van mijn huidklachten en zag het alleen maar als iets negatiefs. Nu zie ik in dat ik door mijn huidklacht mijn passie heb gevonden. Ik weet als geen ander hoe het voelt om je onzeker te voelen en wat er allemaal bij komt kijken.

Na het afronden van de opleiding ben ik aan de slag gegaan bij diverse klinieken. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan. Ik heb kunnen zien wat wel goed werkt voor de huid en wat minder goed werkt. Het kriebelde al een langere tijd om wat voor mezelf te gaan doen en uiteindelijk heb ik NVB huidzorg opgestart. NVB huidzorg staat voor persoonlijke aandacht en professionaliteit. Ik vind het enorm belangrijk dat er echt gekeken wordt naar de patiënt en dat ik betrokken ben bij het proces. Ik wil dat de patiënt zich vertrouwt en op zijn of haar gemak voelt. Ik wil de patiënt daarnaast een duidelijk behandelplan bieden van A tot Z. Ik vind het belangrijk dat alle stappen duidelijk zijn en dat de patiënt goed weet waar hij of zij aan toe is.