Me-Line Spots

Ouderdomsvlekken verwijderen met Me-Line Spots

Heb je al langer last van ouderdomsvlekken die je graag wilt laten verwijderen? Heb je al meerdere behandelingen en producten geprobeerd maar lijkt niets te helpen? Dan is Me-Line Spots dé oplossing voor jou!

Me-Line is een unieke behandelingsmethode die als enige gespecialiseerd is om alle vormen van hyperpigmentatie te verminderen bij zowel de lichte als donkere huid. In tegenstelling tot vele andere behandelingen is Me-Line Spots in staat om zelfs de dieper gelegen en hardnekkige ouderdomsvlekken te verwijderen.

Me-Line Spots is geschikt voor het verwijderen van lokale ouderdomsvlekken, ook wel zonnevlekken genoemd. Heb je last van een andere vorm van hyperpigmentatie? Of heb je veel pigmentvlekken verspreid over een groter gebied? Dan is de Me-Line pigmentbehandeling een betere optie.

me-line spots ouderdomsvlekken verwijderen

Me-Line Spots behandeling

Wil je graag weten hoe de Me-Line Spots behandeling in zijn werk gaat? Bekijk dan eens onderstaande video.

Ouderdomsvlekken verwijderen met Me-Line Spots huidverzorging

Naast de behandelingen is het ook van groot belang dat de Me-Line Spots crème gebruikt wordt voor thuis. Dit product bevat namelijk een hoge concentratie aan actieve stoffen die ervoor zorgen dat de schade aan de pigmentcellen hersteld wordt en de activiteit van de pigmentcellen geremd blijft. Hierdoor worden bestaande pigmentvlekken verminderd en wordt voorkomen dat er nieuwe vlekken ontstaan.

Aantal behandelingen

Voor het behandelen van lokale pigmentvlekken met Me-Line Spots is er slechts één behandeling nodig.

Na de behandeling

Bij de Me-Line Spots behandeling zal er een korst ontstaan op de behandelde pigmentvlek. Deze korst zal er na gemiddeld één week afvallen. De huid onder de korst kan tijdelijk een witte tot lichtroze kleur vertonen. 

Resultaten

me-line spots resultaat ouderdomsvlekken verwijderen
me-line spots resultaat ouderdomsvlekken verwijderen

Tarieven

Me-Line Spots behandeling

Tarief: €50,00 (per extra spot = €15,00 extra)

Duur: 15-30 minuten

 

Me-Line Spots thuisproduct

Tarief: €69,00

Vergoeding

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hierdoor voldoet NVB huidzorg aan alle eisen die de zorgverzekeraar stelt om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding. Indien je een aanvullende verzekering hebt voor camouflagetherapie en de behandelingen worden ingezet voor het verminderen van pigmentvlekken, dan kunnen de behandelingen mogelijk deels of volledig vergoed worden. Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Vrijblijvend huidadvies

NVB huidzorg is een praktijk voor huidtherapie in de omgeving Bavel, Breda, Ulvenhout, Chaam en omstreken. Als erkende HBO-gediplomeerde huidtherapeut van NVB huidzorg help ik jou graag verder om huidklachten te verminderen. Wil jij graag weten  wat NVB huidzorg voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake nemen we jouw hulpvraag samen door en bekijken we de huid. Vervolgens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld zodat jij precies weet hoe jouw klachten aangepakt kunnen worden. 

Huidtherapeut NVB huidzorg huidtherapie en laserpraktijk