Laserbehandeling gezicht

Laserbehandeling gezicht Tegen ongewenste haargroei


Laser ontharen in Breda door een erkende huidtherapeut!

Stoor jij je aan ongewenste haargroei in je gezicht? Sta je regelmatig voor de spiegel te epileren of ben je het beu om constant te moeten scheren? Kies dan voor definitief ontharen bij NVB huidzorg met behulp van onze krachtige laser. Door de gecontroleerde warmte die de laser afgeeft, worden de haarzakjes vernietigd waarna er geen nieuwe haar meer terug zal groeien. We maken bij NVB huidzorg gebruik van de krachtige GentleMax Pro laser. Hiermee kunnen zowel lichte als donkere huidtypes behandelen. Naast een laserbehandeling voor het gezicht kun je bij NVB huidzorg ook terecht voor laserontharing van andere zones.

 

Laserbehandeling gezicht

Gezicht laseren in Breda met de GentleMax Pro

De GentleMax Pro is de krachtigste laser die wereldwijd beschikbaar is. Dankzij de hoge effectiviteit van deze laser zijn er minder behandelingen nodig in vergelijking met andere IPL- en lasersystemen. Gemiddeld zijn er slechts 6-8 sessies nodig om optimale resultaten te bereiken. De GentleMax Pro combineert twee systemen: de Alexandriet (755nm) en de Nd:YAG (1064nm). Voor laserontharing van lichte huidtypes wordt de Alexandriet gebruikt, terwijl de Nd:YAG geschikt is voor donkere huidtypes. Met de GentleMax Pro kunnen haren veilig worden verwijderd. Het unieke koelingssysteem met cryogeenspray koelt de huid direct tijdens de behandeling, wat zorgt voor meer comfort en minimale bijwerkingen. Met de GentleMax Pro kies je voor de veiligste en meest effectieve methode voor definitieve ontharing.

Prijzen laser ontharen

Bovenlip laseren: €50,-
Kin laseren: €70,-
Bovenlip + kin laseren: €85,-
Bakkebaarden laseren: €85,-
Hals laseren: €85,-
Hele gezicht laseren: €150,-
Hele gezicht + hals laseren: €175,-

Oksels laseren: €70-
Onderarmen laseren: €125,-
Bovenarmen laseren: €150,-
Hele armen laseren: €200,-
Borst laseren: €125,-
Buik laseren: €145,-
Buikstreepje laseren: €50,-
Bikinilijn laseren: €95,-
Stringlijn laseren: €110,-
Volledige schaamstreek laseren: €125,-
Volledige schaamstreek + bilnaad laseren: €145,-
Bilnaad laseren: €50,-
Hele rug laseren: €200,-
Hele rug + schouders laseren: €225,-
Billen laseren: €125,-
Onderbenen laseren: €175,-
Bovenbenen laseren: €200,-
Hele benen laseren: €320,-
Voeten laseren: €50,-

Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kunnen behandelingen voor laserontharing in het gezicht en/of hals meestal vergoed worden. Neem hierover gerust contact met ons op. 

Pakketkorting

5 + 1 gratis
 • Wanneer je bij ons een pakket afneemt van 5 behandelingen dan ontvang je de 6e behandeling gratis!
 •  

Waarom kiezen voor laser ontharen bij NVB huidzorg?

Gratis intake

Kom je voor het eerst? Dan plannen we altijd eerst een gratis intake. Samen nemen we de huidklacht door en bespreken we de mogelijkheden. Daarnaast stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Behandelingen uitgevoerd door een erkende huidtherapeut

Laat je haren laseren bij NVB huidzorg door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut. Een huidtherapeut is gespecialiseerd in het herkennen en verminderen van huidklachten.

Huidtherapie en laseren in Breda waarbij persoonlijke aandacht centraal staat

Oprechtheid en aandacht staan centraal bij NVB huidzorg. Het is onze passie om jouw huidklachten te verminderen zodat je weer lekkerder in je vel gaat zitten.

Aangesloten bij beroepsvereniging en kwaliteit geregistreerd

NVB huidzorg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Mogelijkheid tot vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Wil je graag weten of je recht hebt op een vergoeding? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Tijdens de behandeling kunnen er kleine warme prikjes voelbaar zijn. Dit is voornamelijk aanwezig bij gebieden waar de haren dik en donker zijn. Het gevoel kan daarnaast per behandelgebied verschillen. De laserbehandelingen zijn dus niet pijnloos, echter ervaren wij in de praktijk dat de behandelingen goed te verdragen zijn. Vind je het spannend om te starten met laserontharing? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen in dat geval kijken om eerst een testplek uit te voeren zodat je kunt wennen aan het gevoel.

Laserontharing is alleen mogelijk wanneer er voldoende pigmentatie aanwezig is in de haren. Heb je dus witte, grijze, rode of lichtblonde haren? Of zijn je haren té dun? Dan heeft laserontharing geen effect. Tijdens de vrijblijvende intake zal de huidtherapeut de haargroei beoordelen en bekijken of laserontharing mogelijk is.

Wanneer je gaat starten met laserontharing dan is het belangrijk dat de haren niet meer uitgetrokken worden. Het is minimaal 4 weken voorafgaand aan de eerste behandeling en tijdens de kuur niet meer toegestaan om de haren te epileren of harsen. Daarentegen  mogen de haren wel gewoon geschoren of geknipt worden. Ontharingscrèmes mogen ook gebruikt worden. 

Niet alle lasersystemen kunnen zomaar ingezet worden bij de donkere huid. Bij NVB huidzorg maken we gebruik van de GentleMax Pro. Deze laser maakt gebruik van twee systemen, namelijk de Alexandriet en de Nd:YAG. Wanneer iemand een donkere huid heeft, kiezen we ervoor om het Nd:YAG systeem in te zetten. Dit is namelijk de gouden standaard voor laserontharing van de donkere huid. De Nd:YAG heeft minder affiniteit met pigment en werkt vooral op de bloedvaatjes van het haarzakje. Hierdoor zal de toevoer van voedingsstoffen naar het haarzakje afnemen. Het haarzakje raakt dusdanig beschadigd waardoor er geen nieuwe haar terug zal groeien.

In de volgende gevallen mogen de laserbehandelingen niet toegepast worden: 

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Actieve koortslip in het te behandelen gebied
 • Zongebruinde huid
 • Gebruik van zelfbruiners 1 week voorafgaand aan de behandeling
 • Gebruik van bepaalde medicijnen, waaronder corticosteroïden of lichtgevoelige medicatie
 • Niet-intacte huid in het behandelgebied, zoals bijvoorbeeld een schaafwond of snee
 • Ernstige epilepsie

Voorafgaand aan de laserbehandeling is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • De haren mogen niet meer uitgetrokken worden. Epileren en harsen is niet toegestaan.  
 • Zorg ervoor dat de huid niet zongebruind is. Bescherm de huid minimaal 4 weken voorafgaand aan de behandeling tegen de zon. Ga niet meer onder de zonnebank en gebruik zonbescherming met minimaal SPF30 in de zomermaanden. Ook na de laserbehandeling is het belangrijk om te huid te beschermen tegen de zon. 
 • Stop het gebruik van zelfbruiners 1 week voorafgaand aan de behandeling.

Gemiddeld kunnen we 80% van de haargroei reduceren. Er zullen nog enkele haren overblijven, echter zijn deze haren veel dunner en groeien ze veel langzamer. Onder invloed van leeftijd, medicijnen of bijvoorbeeld hormonen kunnen er op den duur nieuwe haarzakjes actief worden. Daarom adviseren we om gemiddeld 1-2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling toe te passen.